TOBB 78. Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti
1 Ocak 1970
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurul Toplantısı, elektronik ortamda gerçekleştirildi.​
Genel Kurul Başkanlığını Necdet Takva’nın yaptığı Genel Kurul’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim kurulu Üyeleri ve TOBB Konsey Başkanları salonda hazır bulunurken, 81 ilden Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterler ise elektronik ortamda katıldı.

Toplantıda, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Sedat İşeri, Mevzuat Komisyonu Başkanı Fahrettin Özün, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu Başkanı Ferhat Çağlayan, Dilekleri İnceleme Komisyonu Başkanı Ahmet Ozan Kara, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Göksel Başar, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Dursun Dağdelen, Vergi Komisyonu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ekonomi Politikası Komisyonu Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı Semra Tozaraydın tarafından komisyon sunuşları gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Saffet İNAMLIK'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı görevinde bulunmasından dolayı toplantıya fiziki ortada katılmış olup, Meclis Başkanımız Raşit GÜLCÜ ve Genel Sekreterimiz Hamza ÇAKMAK elektronik ortamda Genel Kurul katılım sağlamıştır.